Startpagina Fotografie Elby op Facebook Elby op LinkedIn
Welkom Achtergrond Historie Gastenboek Contact Links
Alles wat je op deze site tegen komt, is ontstaan uit interesse en de onderlinge samenhang. Zo loop ik al sinds mijn 15e in toenemende mate met een camera rond, om eenvoudig die plaatjes te schieten die ik zelf mooi vind. Daarbij heb ik steeds beter leren omgaan met de compositie en inzichten. Natuurlijk komen daarbij ook de technische aspecten om de hoek, maar die zorgen er slechts voor dat het eind resultaat vanuit de basis naar een hoger niveau wordt getild.

Al eerder (rond m'n 12e) kregen wij thuis de eerste PC, waaruit een steeds grotere interesse ontstond voor de werking van het apparaat. Eerst was het natuurlijk leuk om spelletjes te spelen en handig voor huiswerk, maar al snel werden er overzichten gemaakt van bijv. stripboeken. Met de jaren werden de programma's beter en daarmee ook mijn kennis van die programma's. Tot ook de binnenkant van PC eraan moest geloven. Het is toch wel handig als je zelf je PC kunt verbeteren of zelfs eigenhandig kunt bouwen. Dit werd allemaal kennis die ik later goed kon toepassen in mijn werk.

Door de interesse voor alle mogelijkheden die technologie bied, met name op het gebied van de PC, werd ook het internet snel eigen gemaakt. Doordat er op school direct mee gewerkt werd, was ook de interesse voor de bouw van websites gewekt. Van 2001 tot 2009 heb ik dan ook een eigen webdesign bedrijf gehad. Echt van de hobby een beroep gemaakt. Hierdoor was natuurlijk niet alleen de code een belangrijk aspect, maar werd ook de creative beeldende (grafische) kant een belangrijke factor. Daaruit bleek ook weer dat er meer interesse gebieden te ontdekken waren.

Uiteindelijk was het snel duidelijk dat deze componenten allemaal samen tot één groot geheel behoren. Het één kan (bijna) niet zonder het ander. In de loop der jaren heb ik dan ook steeds meer diensten aangeboden, temeer om een enkel aanspreek punt voor de klanten te kunnen zijn. Zoals je dat ook wel kent van de all-in-one pakketen van kabel en telefoon aanbieders.

Nu heb ik m'n eigen bedrijf al een tijd geleden gestopt, maar dat neemt de kennis en vooral interesse voor deze vaardigheden niet weg. Daarom heb ik uiteindelijk besloten, om mijn website op deze manier op te bouwen. Zo kan ik anderen helpen, zelf het plezier erin houden en er mogelijk nog iets mee bereiken ook.
Voorwaarden   |   Privacy